Over

“I Don’t Need you to tell me

how good my f*cking coffee is!”

– Quentin Tarantino –

Uiteraard mag je ons bord boven de ingang met een knipoog lezen. Wij worden er heel blij van wanneer je ons vertelt dat je de koffie lekker vindt ;-).

0C547F39-5D8C-4A6A-8AE1-9C8694C649F0

First Things First is een koffiebar waar je in een industriële setting kunt genieten van heerlijke koffie en verrassend lekker eten. Door mensen een fijne plek te bieden willen wij graag mooie en waardevolle ontmoetingen creëren. First Things First, de naam zegt het al; alle belangrijke zaken eerst. First Things First staat voor de belangrijke fundamenten in het leven; familie, aandacht, liefde en genieten van lekker eten en drinken. Kom je werken, bijkletsen, je kids een speelplek bieden, terwijl je zelf geniet van een lekker kopje koffie; wij vinden alles prima!
Ook hebben we een minishop om iets leuks voor jezelf te scoren of een cadeautje voor iemand mee te nemen. Hier vind je ook de heerlijke en vertrouwde bonen van Blommers.

5cc275e7-c5f8-4d72-b5c4-4f0bb9a16ed8

De oude Honigfabriek is een iconische plek in Nijmegen geworden en heeft met zijn tijdelijke invulling een fantastische bijdrage geleverd aan de stad.
Anno 2024 zitten we in een tussenfase. We werken toe naar de “De Nieuwe Honig”, een levendige en onderscheidende plek in Nijmegen binnen de nieuwe wijk in Waalfront. Voorlopig zijn wij nog gewoon lekker open, totdat de Honig verbouwd zal gaan worden.

IMG_1251